juni
23

Wilt u ook graag lang zelfstandig thuis blijven wonen in uw vertrouwde leefomgeving ?

Maar wie helpt u, als u directe hulp nodig heeft ? Altijd hulp binnen handbereik door het gebruik van een persoonlijk alarmapparaat met draadloze alarmknop van M-ALERT. Dit alarmapparaat is ook te gebruiken indien u lastig wordt gevallen bij het openen van de voordeur of als er per ongeluk een brandje ontstaat in de keuken. Allemaal gebeurtenissen die onverwacht kunnen plaatsvinden en waarbij het prettig is om uw omgeving te alarmeren of te informeren. Met één druk op de knop alarmeert u 24 uur per dag uw familie, vrienden, buren en/of professionele hulp. En dat is wel zo veilig.

U bepaalt zelf wie er gewaarschuwd moet worden in geval van een alarm. Vaak zijn dit 3 mensen uit uw eigen vertrouwde omgeving, maar u kunt ook kiezen voor professionele opvolging. Een combinatie van beide is uiteraard ook mogelijk.

Omdat er gedurende uw leven veranderingen kunnen plaatsvinden waardoor uw hulpvraag verandert is het altijd mogelijk om uw hulppersonen aan te passen of om professionele hulp toe te voegen. Uw alarmapparaat is als het ware levensloopbestendig en hoeft niet te worden vervangen door andere apparatuur. Zo behoudt u altijd uw eigen vertrouwde alarmknop en bespaart u op eventuele nieuwe plaatsingskosten.

Één maal per week wordt voor uw veiligheid de werking van het alarmapparaat op afstand getest door het Service Centre van M-ALERT. Hierdoor bent u er van verzekerd dat het alarmapparaat werkt en kunt u met een gerust hart gaan slapen.

Denkt u dat de dienst personenalarmering een bijdrage kan leveren aan het verantwoord langer zelfstandig thuis blijven wonen ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag de dienst direct aan via deze website!

Personenalarmering bij u thuis, zodat u altijd in contact staat met uw omgeving !
vanaf nog geen 0,50 per dag !